JANÍK MOTORSPORT ZAHÁJIL SVOU SEZONU NA SLOVAKIA RINGU

Letošní nabitá sezona byla ve dnech 29. – 30. 3. 2024 zahájena intenzivním dvoudenním testovacím programem na Slovakia Ringu, kdy první den byl věnovaný tréninku našich týmových vrchařů – Václava Janíka a Davida Dědka ve svých speciálech Norma M20 FC před nadcházejícím prvním kopcovým podnikem v rámci MČR a Mistrovství Slovenska. Poté Václav Janík přesedl do týmového nováčka, formule F4, kdy zajel pár referenčních a testovacích kol.

Druhý den již slovenský okruh přivítal týmové juniory Franka Halatnika (F4) a Juliana Smiechowského (Clio cup), kteří se věnovali seznamování s vozy a započali pečlivou přípravu na svou první sezonu v barvách týmu Janík Motorsport.

Do sedačky vozu KTM X-BOW GTX usedl také týmový matador poloprofesionálních vytrvalostních sérií  - Petr Koukola, který letos nově bude reprezentovat tým již v sérii profesionální a to ve sprintu a částečně ve vytrvalosti v rámci ESET CUP.

Testování týmu přineslo požadované výstupy a ve dnech 3.-4. 4. 2024 bude pokračovat v přípravách na sezonu, tentokrát na brněnském okruhu, kde budou testování části týmové flotily pokračovat.